Holiday Recept packade med smak och Crunch

Holiday Recept packade med smak och Crunch

Högsäsongen kan vara full av speciella tillfällen som sätter vänner och familj tillsammans kring matbordet. Medan vissa klassiska rätter kan förväntas, kan du lägga till nya recept på din semestermeny, även om traditionisterna når några sekunder.

En häftklammer av alla semestrar är den provade och sanna gröna bönoregeln. Tender green bönor nedsänkt i en krämig svampsås som sedan toppas med ett krispigt lager av klassiska franska s Fried Onions Viktminskning Tabletter för att slutföra skålen. Dessa smakfulla och krispiga lök kan vara en viktig ingrediens i många av dina semesterrecept.

Grönbönsgryta receptet kan vara en förväntad del av semestern, men du kan lägga till andra sidor för att få en ny vändning till årets måltid. Ett roligt sätt att börja är ett makaroner och ostrecept med en vridning till krydda upp middagsbordet.

Blanda franska s Crispy Jalapenos i ditt favoritmacka och ostrecept för att sparka krydden och krossa upp ett skår.

Blanda soppa, mjölk Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och peppar i 1 1/2-kvartsfat. Rör i bönor och 2/3 kopplök.

Baka 30 minuter, eller tills det är varmt. Uppståndelse.

Överst med kvarvarande lök. Baka 5 minuter tills lök är gyllene.

Byte: Använd 2 burkar (14 1/2 ounce vardera) gröna bönor, dränerade, istället för 4 koppar kokta gröna bönor.

Crunchy Jalapeno Mac och ost

8 ramekiner (1 ounce), smörj 1 lådor (1 1/2 ounce) makaroner och ost 1/2 kopp mjölk, delad 1/2 tsk chilipulver 1/2 tesked paprika 1 kopp strimlad cheddarost1 1/2 koppar strimlad italiensk ostblandning, delad 1 kopp Franska s Crispy Jalapenos

Värm ugnen till Gå Ner ett Kilo I Veckan 350 F. Placera ramekiner på bakplåten.

Koka makaroner och ost, enligt förpackningsinstruktioner.

Rör om 1/4 kopp mjölk, chilipulver och paprika medan makaroner är fortfarande heta. Tillsätt cheddarost och 1 kopp italiensk ostblandning och fortsätt att rör om över låg värme tills den smälts.

Avlägsna från värme och blanda i 1/2 kopp skarpa jalapenos.

Fyll ramekins topping med kvarvarande italienska ostblandning och krispiga jalapenos. Baka 10 minuter.

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker uppenbar mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI efter att ha kraschat fordonet i Lake City Dance StudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florence AD ​​vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotbollstränareHarry Thomas