Holiday recept

Holiday recept

Tomat aspicTomato aspicRecipe från Loyless HarrisChristmas punchChristmas punchServes 8 10 Ingredienser: 2 qts citron lime soda 2 pints lime sherbet 1 qt ginger ale 1 stor kan limonad Vägbeskrivning: Kombinera 1 qt läsk, ginger ale och limonad. Tillsätt sherbet och rör om tills smält. Inget alkoholiskt nyår s eve punchNon alkoholisk nyårsafton En färgstark punchskål kan vara höjdpunkten på din nyårsafton. Få en kysskakorGå ett kysskakor1 kopp smör eller margarin, mjukad 1 1/2 koppar socker 2 ägg 2 teskedar vanilj extrakt 2 koppar allsidigt mjöl 1/2 kopp pulveriserat Kakao 1/2 tesked salt (1) 10 oz. pkg. Hershey kyssar InSweet potatisgrytaSötpotatisgrytaRecipe från Wanda Dixon of TennesseeSötpotatisfatSötpotatisrättRecipe från Joyce Guffey av Poplar Bluff, Mo.Orange Smaksatta sötpotatis med Havregrynkocktopp Tillägga Smaksatta sötpotatis med HavremjölkocktillbehörRecipe från Cori Loughman of Greenfield, Ind.Sweet potatis souffleSweet potatissouffleRecipe från Carolyn Davis of Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Pride, La.Turkey dressingTurkey dressingRecipe från Jose Manuel GarciaPecan piePecan pieDetta enkla receptet är Gå Ner ett Kilo I Veckan helt enkelt det bästa! Julafton kaffeChristmas Eve coffeeRecipe från Beth Price of Ga.Guilt Gratis Turkiet GravyGuilt Gratis Turkiet GravyAll Gone Cranberry SauceAll Gone Cranberry SauceRecipe från Janice Morris av Calif.Creamy Pumpkin Gå Ner ett Kilo I Veckan PieCreamy Pumpkin PieRecipe från Bernice Bedard i Oshkosh, Wis.Pumpkin Cookies With Brown Butter FrostingPumpkin Cookies With Brown Butter FrostingRecipe från Tiffany Målare av Maxwell, Iowa.