Holiday religiösa tjänster

Holiday religiösa tjänster

St Mary Church kommer att Gå Ner ett Kilo I Veckan hålla en julafton massa på lördag, dec. En nyårsafton kommer att hållas lördag, dec.

St. Thomas Grace Episcopal Church kommer att hålla en julafton lördag, dec. För att förbereda sig för sin del i tjänsten. Beläget på Route 7 i Brandon Village. på lördag den 24 december. Det finns ingen tjänst på julafton.

På julafton, lördag, dec. På söndag, dec.

Vår Fru av Mount Carmel Romersk Katolska Kyrkan kommer att hålla julaftonmassor på lördag, dec. Vid St. på Vår Fru Viktminskning Tabletter av Mount Carmel. Juldagen kommer att hållas på söndag, dec. Vid St. Jude i Hinesburg. Nyårsafton kommer att hållas på lördag, dec. Vid St. Jude i Hinesburg. Och en nyårsdagsmassa hålls på söndag, jan. Vid St. Jude i Hinesburg.

St. Mary-katolska kyrkan i Middlebury håller julaftonmassor på lördag, dec. En juldagsmässa kommer att hållas på söndag, dec. Det kommer att finnas en nyårsafton på lördag, dec.

Congregational Church of Middlebury kommer att hålla julafton på lördag, dec. Båda kommer att omfatta ljusbelysning. Det kommer att finnas en jultjänst på juledag, söndag, dec.

På julafton, lördag, dec. Det kommer bli en kort morgonservice på juldagen, söndag, dec.

St Stephen Episcopal Church kommer att hålla en julafton och kommunionstjänst på lördag, dec. Juldagen tjänsten kommer att äga rum söndag, dec.

Champlain Valley Unitarian Universalist Society kommer att hålla Gå Ner ett Kilo I Veckan en julafton på lördagen, dec. En tjänst med titeln You This Night, ett barn är född. Rev. Barnaby Feder och CVUUS kören leder vår traditionella service av carols, lektioner och reflektion, med speciella musikaliska gäster Bruce Douglas och Molly Pratt.

Middlebury United Methodist Church håller värd för en Longest Night Blue Christmas-tjänst onsdagen den dec. Denna tjänst hålls på vintersolståndet för att tjäna som ett ljus i mörker för dem som kämpar för förlust, ensamhet och sorg i semesterperioden. På onsdagen, dec. I kyrkans fristad, kommer den sjätte årliga julaftonskonserten för charterhuset att äga rum. Lokala artister från Addison County kommer att utföra stämningsarrangemang av deras favorithögsmusik. Det kommer också att finnas en sångsang. Ett gratis erbjudande kommer att vidtas för att stödja uppvärmningsskyddet på Charter House. På lördag, dec. På julmorgon, söndag, dec. Alla är välkomna till julklappstjärna. Universellt tillgänglig. Hörselhjälp finns tillgängligt. Gata och mycket parkering.

Shoreham Congregational Church kommer att fira en traditionell julafton på lördag, dec. Rev. Christina Del Piero kommer att leda tjänsten av Scripture readings, carols, ett inspirerande meddelande och den traditionella stearinljusceremonin. Särskild musik kommer att tillhandahållas av kören, med sångare Abby Adams och Jim Ellis, och den framstående gästorganisten Charles Callahan.