Holiday resor erbjudanden att vara hade

Holiday resor erbjudanden att vara hade

VANCOUVER (NEWS1130) Om du letar efter sista minuten semesterresor, finns det mycket där ute för att dra nytta av just nu. Vi checkar in med en resesökare och tar reda på hur mycket du kan förvänta dig att spendera på jul i paradiset.

Claire Newell med Jubilee Travel säger de första veckorna i december såg några upprörande all inclusive-erbjudanden.

visar bara att människor kommer undan för semestern, som vi alltid förväntar oss för att de människor som är duva hålad med skolbrott och lärare och den typen av den, de måste ta den under den ena perioden. För några veckor sedan märkte hon en sju dagar all inclusive resa till Gå Ner ett Kilo I Veckan Manzanillo för $ 259, det billigaste priset Gå Ner I Vikt Snabbt hon någonsin har sett. har sett ett stort antal av dem för mindre än 450 dollar.

Hon tillägger det finns också fynd för Hawaii, Kalifornien och Las Vegas. Gå Ner I Vikt På En Vecka cirka 10 procent billigare än vad jag såg förra året och jag trodde vi slog botten i fjol. Newell föreslår att du försöker boka något nu och om du är redo kan du få packade upp och gå till någonstans som Karibien till ett lågt, lågt pris.