Holiday resort chef Brian Potter dör 73 år gammal

Holiday resort chef Brian Potter dör 73 år gammal

Ett uttalande från Potters Resorts sa: ‘Det var hans framsynthet, beslutsamhet och körning som säkerställde att Potters inte bara överlevde som den sista av de banbrytande familjeägda orterna i landet, men trivdes.

‘Han utvecklade en lågsäsong verksamhet genom att fokusera och investera i skålar Gå Ner I Vikt Snabbt och fyllde helgerna med underhållning ledde korta raster som förutsåg brittiska fritidsbranschens skift från längre helgdagar.’

Mr Brown, verkställande direktör i Visit East Anglia, sade: ‘Jag träffade honom flera gånger Viktminskning Tabletter och han var alltid en bra låtbräda för nya idéer.

‘Han såg turismens betydelse ur ett regionalt perspektiv, i stället för rent till förmån Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för sitt eget företag.’

World Indoor Bowls Championships har arrangerats på resort sedan 1998.

Richard Maddieson, World Bowls Tour Chief Executive, sa: ‘Genom att lägga hela sina resurser bakom evenemanget har det blivit flaggskeppet i skålar, medan dess profil inte var nära så hög. BBC är inte ansvarig för innehållet i yttre Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.