Holiday Retirement får 2 a högsta ranking i första J

Holiday Retirement får 2: a högsta ranking i första J

ORLANDO, Fla., Feb. Power. Studien grundades på intervjuer med invånare som bor i äldre levande samhällen Gå Ner I Vikt På En Vecka och med personer som fattar beslut på deras vägnar, till exempel makar, syskon, vuxna barn och vänner. Studien mättes övergripande tillfredsställelse över sex faktorer av den inhemska erfarenheten i följande order av betydelse: vårdgivare och personal; tjänster och aktiviteter kostnadstjänster rum, byggnad och grunder; mat och dryck; och serviceinställningar och ny bosatt orientering. Av en skala på 1 000 poäng, Holiday uppmätt 792 poäng, bara 10 poäng från att placera först. Studien fann att bekväm plats och kvalitet personal var de främsta anledningarna till att välja ett samhälle. ‘På Holiday försöker vi hålla det enkelt’, säger Lilly Donohue , Holiday Pension s CEO. ‘Våra kunder har genom åren berättat för oss vad de anser vara de grundläggande förutsättningarna för en bra pensionering, och att de vill ha de grundläggande grunderna till ett blygsamt pris. Vi kan göra saker snyggare, men som det framgår av detta erkännande, är vi på rätt väg och kommer fortsätta att bli bättre på att ge de goda grunderna för mitten av marknaden. Gå Ner ett Kilo I Veckan Dyra betyder inte alltid bättre. ‘Denna ranking visar till våra invånare att de gjorde ett bra val. Vi lyssnar löpande på boende, deras familjer och våra anställda för att säkerställa att vi erbjuder den bästa produkten och tjänsten för att möta våra invånares behov. Poweris är en global ledare inom konsumentinsikt, rådgivning och data och analys. Kraft för att hjälpa sina kunder att köra kundnöjdhet, tillväxt och lönsamhet. Power har Gå Ner I Vikt På En Vecka sitt huvudkontor i Costa Mesa, Kalifornien, och har kontor som betjänar Nord / Sydamerika, Asien och Stillahavsområdet och Europa. Power är ett portföljbolag av XIO Group, en global alternativ investering och private equity-firma med huvudkontor i London, och leds av dess fyra grundare: Athene Li, Joseph Pacini, Murphy Qiao och Carsten Geyer.