Holiday Shipping Datum från USPS

Holiday Shipping Datum från USPS

Postal Service har meddelat 2016-fridagsutskick och leveransfrister för inhemska och internationella destinationer, eftersom kunderna börjar förbereda sig för den travla shopping- och fraktsäsongen. Kunder uppmanas att skicka tidigt.

För att säkerställa leverans av kort, brev och paket i USA senast 25 december, rekommenderar posttjänsten att kunderna skickar sina varor senast följande datum:

20 december första klassens posttjänst för standardstorlek, enkla kuvert och små paket som väger upp till 13 gram med leverans inom 3 arbetsdagar eller mindre.

21 december Prioriterad post Hemtjänst på 1, 2 eller 3 arbetsdagar baserat på var paketet skickas och där det skickas, en mängd olika alternativ.

23 dec. Prioriterad mail Express Snabbaste hushållstjänst, garanterad över natten planerad leverans till de flesta platser. Vissa restriktioner och undantag gäller. Observera att behörighet för Priority Mail Express-portotillägg är justerat för leveranser som skickas mellan 22 december Viktminskning Tabletter och 25 december.

Mail by Dates International Services

Kunder som byter ut internationellt under semestern rekommenderas att granska tabellen nedan för specifika tidsfrister baserat på de platser de skickar till och den tjänst de använder. Vid sändning och frakt internationellt måste kunderna också följa nödvändiga tullriktlinjer.

Internationell postadress till

Global Express Guaranteed (GXG)

Prioriterade Mail Express International (PMEI)

Prioriterad Mail International (PMI) GXG Anmärkningar: 1) Cutoff datum tar inte hänsyn till den tid som Viktminskning Tabletter behövs för tullklarering. 2) Skulle tilldela extra transitdag Gå Ner ett Kilo I Veckan (er) för leverans utanför större städer.

Kunder kan också skicka med egna material. Som en påminnelse kan alla paket som väger mer än 13 gram och endast bär frimärken som porto inte deponeras i insamlingsboxar eller ges till brevbärare. Dessa paket måste presenteras för en posttjänsteman vid en fönstreträknare.