Holiday shoppers är slut på tid för att hitta den perfekta julklappsvideoen

Holiday shoppers är slut på tid för att hitta den perfekta julklappsvideoen

Tid bara om att springa ut för julförhöjare. Här är Maggie Rulli. Reporter: I kväll är vi bara några timmar från jul och julen är det inte den enda som stryker runt. Du ser lite stressad och Viktminskning Tabletter desperat ut. Du ser ut som om du är på uppdrag. Jag är på uppdrag. Reporter: Den här mannen krypterar för gåvor. Hur gammal är din son? Han är 8. Reporter: Söker desperat efter en elektrisk scooter. Kollar av det mesta av hans lista på bara några minuter. Men den elektriska scooteren? Jag är ledsen, vi försökte allt. Det är vad som händer när du gör sista minuten shopping. Reporter: Men ibland väntar du inte på den Gå Ner I Vikt På En Vecka stygga listan. Många återförsäljare erbjuder stora post-semestererbjudanden. Experter förutser rabatter på upp till 30% på videospel och upp till 60% till 80% av vissa kläder om du väntar tills Januari, men för de förhopparna som Ralph är ibland hoppet inte förlorat. Det här är så spännande. Du hittade scootern. Var var det? Bara vid dörren. Vid utgången. Reporter: Men väntar tills sista minuten kan vara riskabelt, vissa föremål är så heta och så sällsynta att de inte ens lägger dem på hyllorna. Vi var tvungna att be om dessa bakom kundtjänst. Boll och den sista av fingrarna i hela affären. Tom? Maggie, tack. Gå Ner ett Kilo I Veckan Upp nästa, här när vi kommer tillbaka, Serena Williams

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.