Holiday shopping erbjuder liten återhämtning för Rockton butiker followi

Holiday shopping erbjuder liten återhämtning för Rockton butiker followi

ROCKTON Gå Ner I Vikt På En Vecka (WREX) För Niehaus var säsongen stabil, men inte kompenserad för hennes förluster. Brain Capezio, ägaren till Village Loft, säger att han märkte en långsam start med semesterstoppet. För att hjälpa till med det bestämde han sig för att hans kunder visste att trafiken utanför hans butik gick lite smidigare. ‘Jag fick faktiskt betala för Facebook-annonsering för att låta folk veta att det var öppet, vilket hjälpte’, säger Capezio. Viktminskning Tabletter Det var en stabil semestersäsong för Capezio också. Men han är optimistisk det nya året tillsammans med de nya vägarna kommer med till shoppare. ‘Byn vill ha ett starkt centrum eftersom det är en del av att ha en övergripande hälsosam gemenskap. Ditt centrum är ganska snygg i vardagsrumsfönstret i ditt samhälle. ‘Byens ledare säger att den sista Gå Ner I Vikt På En Vecka fasen av projektet är igång senare i år. De säger att affärer inte ska påverkas lika mycket med den delen av projektet.