Holiday shopping frenzy fortsätter med Cyber ​​Monday Video

Holiday shopping frenzy fortsätter med Cyber ​​Monday Video

Tillbaka nu med shopping frenesi. Och varför kan du bara vara timmar bort från de bästa erbjudandenen än. Här är Janai Viktminskning Tabletter Norman. Reporter: Om du inte hittade fynd på Black Friday, kanske du bara på cybermåndag. Viktminskning Tabletter Historia, med amerikaner förväntas spendera 6,3 miljarder dollar. Många av nätverkshandeln på nätet går live vid midnatt på söndag kväll till måndag. Går Man Ner I Vikt Så du kan verkligen dra nytta av det om du är villig att stanna upp sent. Reporter: Och med potentiella stora besparingar. I resor, kläder och elektronik. En affär lever redan denna 4k-tv från Walmart till salu, mer än 50% off. Det är cyber måndag. Vi måste bli upptagna. Reporter: Målplanering 15% off sitewide utöver de pågående semestererbjudanden. Och Amazon är upping ante och levererar mer än 30 ‘Dagens erbjudanden’. Men agera snabbt, dessa röda heta erbjudanden kan inte vara länge. Retail utförs över förväntningar. Så det finns ingen anledning att snedstrecka priserna för att försöka skära in lager eller försöka få dig in i affären. I kväll experter också experter för att se till att deras dators säkerhetsprogramvara är aktuell och att endast köpa från säkra webbplatser. Tom? Janai, tack. Fortfarande framåt, förödelse på nattklubben. Ett dansgolv kollapsar,

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.