Holiday Shopping Hits High Gear

Holiday Shopping Hits High Gear

(NBC NYHETER) För första gången någonsin visar en semesterhandelsundersökning av National Retail Federation mer konsumenter planerar att Viktminskning Tabletter göra det mesta av sin shopping på internet i år.

undersökning visade att 59% av amerikanerna kommer att handla online för denna semesterperiod, säger Ana Serafin Smith från National Retail Federation.

Så varumärken Går Man Ner I Vikt som Walmart, Target, Sears och många andra har redan meddelat en kreativ idé som de genomför i november för att se till att de tar kunder in i sina butiker.

Walmart sätter in Santas för barnen och slänger 20 000 semesterfester på sina nästan 5000 butiker över hela landet, medan Sears får ett hopp på Black Friday, som erbjuder upp till 50% av allt i sina butiker via Thanksgiving weekend.

För att motverka, lanserade Amazon sina Black Friday-erbjudanden förra veckan, eftersom slaget mellan online och i butik värmer upp för semestern. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt Gå Ner ett Kilo I Veckan våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter och håll samtalet om ämne och civil. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.