Holiday shopping säsong ett centralt fokus för återförsäljare

Holiday shopping säsong ett centralt fokus Gå Ner I Vikt Snabbt för återförsäljare

MINNEAPOLIS Bland de som kommer att jubla denna vecka för slutet av denna mycket omstridda och känslomässigt tömande valperiod är amerikans återförsäljare, nu kliar för shoppare att komma in i semestern.

Target Corp. och Best Buy Co., som båda har sitt huvudkontor i Minneapolis-området och upplevt en ojämn första halvdel av året, är särskilt angelägna om att folk ska sluta bickering och börja planera vad som Går Man Ner I Vikt kommer att gå Gå Ner I Vikt Snabbt Piller under trädet.

Deras semesterannonser har börjat flyga på TV, även under World Series. Deras butiker är nu utrustade med semesterskyltar. Och båda har lanserat gratis feriekampanjer.

Helgerna är alltid ett centralt fokus för återförsäljare. Säsongen står ofta för ungefär en tredjedel av sin årliga försäljning, liksom en oproportionerlig vinst.

Men i år sa analytiker att insatserna är ännu högre för de två industrigiganterna.

Medan många detaljhandelsprognoser kräver en tillväxt på 3 till 4 procent i semesterförsäljningen, något bättre än de senaste åren, ger Target och Best Buy upp för mer blygsam tillväxt eftersom de klarar av ett antal industri- och företagsspecifika utmaningar.