Holiday sjukdom fordringar

Holiday sjukdom fordringar

Matförgiftning kan vara mycket allvarlig om det inte behandlas så snart som möjligt. Om du har lidit matförgiftning medan du är på semester i Turkiet kan du vara berättigad till ersättning. När du återvänder till Förenade kungariket bör du kontakta en advokat för semesterfordringar för juridisk rådgivning om huruvida ett krav är möjligt mot din researrangör.

Under de senaste åren har flera hundra semesterfirare begått matförgiftning medan de är på semester i Turkiet. Matförgiftningssymtom kan variera i svårighetsgrad men kommer normalt att innehålla diarré, kräkningar, feber och dehydrering. Dålig hälso- och hygienstandard på hotell i Turkiet har lett till många sjukdomar bland semesterfirare. Se till att du gör ditt semesterhotell representant medvetna om ett problem om du blir sjuk under din vistelse.

Turoperatörerna är skyldiga att se till att semesterfirare inte avtalar matförgiftning från hotell i Turkiet. Du kommer Gå Ner ett Kilo I Veckan sannolikt att bli sjuk om du konsumerar mat som inte har lagrats ordentligt eller tillagats korrekt. Det är vanligt att självbetjäna buffémat i all inclusive semesterhotell vara källa till matförgiftning bland semesterfirare, eftersom maten lämnas ut under långa perioder eller ofta kokas inte grundligt. Sjukdomarna kan vara mellan några dagar till några veckor och många semesterfirare befinner sig fortfarande lida när de är tillbaka i Storbritannien. Det är viktigt att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller du besöker en läkare för att försöka identifiera orsaken till sjukdomen och förhindra spridning av infektionen.

Det finns en större risk att få matförgiftning om du vistas på en stor all inclusive semesteranläggning i Turkiet och matberedningen och matlagningsstandarden är dåliga. Om du har konsumerat förorenad mat och sedan lidit med matförgiftning på ett hotell i Turkiet kan du ha rätt att hävda dig mot Tour Operatören och få ersättning. Specialist Holiday Claims Solicitorer i Storbritannien kan fungera för dig på grundval av ‘No Win No Fee’ och hjälpa dig att ansöka om ersättning för din semestersjukdom.

Att försöka undvika att få matförgiftning medan du är på semester, äter inte någon mat som har uppvärmts och återvunnits från tidigare måltider. Akta dig för mat som har lämnats upptäckt under långa perioder vid rumstemperatur. Varje mat som du tror är osäker, ät inte den. Klag omedelbart till din semesterrepresentant eller hotellledningen.

Tour Operators eller Hotel Management kan försöka göra kompensationserbjudanden om många gäster har begått matförgiftning. Acceptera inte några kompensationserbjudanden som har kommit direkt från hotellledningen eller Tour Operator. De belopp som de erbjuder dig är vanligtvis små och du kan ha rätt till större belopp. En semesteransökande Gå Ner ett Kilo I Veckan advokat kan hjälpa dig att återhämta rättvisa ersättningar för dig för att täcka den semestersjukdom du har lidit och förlusten av njutningen av semestern.