Holiday smycken gåva gjort enkelt eftersom det är prissatt bara rätt

Holiday smycken gåva gjort enkelt eftersom det är prissatt bara rätt

Det är den mest underbara tiden på året! November sparkar officiellt säsongen av att ge och om du är som oss, har du fortfarande speciella människor att korsa din lista.

Det här året mer än någonsin går fina smycken en tunn linje mellan trendiga och tidlösa. Här är fyra Viktminskning Tabletter kategorier av presentidéer garanterade att framkalla ‘wows’ långt efter det att burgundy och silverbox har blivit oöppnade. Förutom deras prisvärda glittrande och wow-faktor, har ädelstenar också sentimentalitet och mening. Om det är aquamarine för mod, opal för kreativitet eller rubin för kärlek, kan ädelstenar berätta en historia.

Stackande manschetter i komplementära färger som och ametist är Gå Ner ett Kilo I Veckan bra smyckeskrinklammer och erbjuder en uppdatering till en klassiker. För de som fortfarande vill ha en ‘gå med någonting’ palett, hänger i

Organiska element Med hjälp av ledtrådar från naturen, ger designers lös, som omfattar den organiska atmosfären i metall och naturliga ädelstenar. Raka linjer och högpolis flyttas till bakbrännaren till förmån för böjda linjer, oavslutade kanter och allt som är ‘långt ifrån’ cookie cutter. ‘

I uppdaterade bar halsband innehåller designers böjda silhuetter i olika guldtoner som för glam. För alla som letar efter en klassisk bit med en kant, är textur in. Designers gillar och Gurhan är bra val i denna arena, som kombinerar natur och elegans.

Dramatiska dropsStatement örhängen har varit stora (ingen ordsprog avsedd) de senaste åren och visar inget tecken på att göra en utgång. Perfekt för festsäsong, släpp örhängen kompletterar alla kläder och alla ansiktsformer. Samtalet startar som de som är det ultimata nyårsaftonskompaniet medan

Personliga bitarGiftande säsong är den perfekta tiden för att personifiera en lås med ett meddelande eller en bild eller markera livets speciella stunder med ett charmhänge av (en omedelbar semestergåva tradition!).

En av våra favoritmakare för personliga smycken är Mary Jo Pane of. Ett alternativ till det traditionella charmarmbandet innehåller Panels handgjorda armband, halvädelstenar och vintage spiralmedaljonger. Varje stil och färg är beroende av Viktminskning Tabletter individens andlighet och tro. Som en omaha inhemsk återvänder Mary Jo till Borsheims varje år för en med armband och halsband som verkligen passar mottagaren. Shop den kurerade samlingen på Borsheims, 24 november 26.

Borsheims vet att gåva ger är ingen liten prestation. Med så många variationer på dessa fyra teman är vi här för att hjälpa dig att hitta precis vad du behöver till vilken pris som helst. Se presentförslag till