Holiday spirit levande och väl

Holiday spirit levande och väl

Redaktörsanteckning: Den veckovisa upp Thumbs Down-redaktionen erbjuder åsikter om höjder och nedgångar i nyheterna under den senaste veckan.

Tummen upp: Titta runt Chippewadalen och du kan se att julen är levande och bra.

En grupp främst veteranorganisationer satt upp butik på Menomonie Street i Eau Claire och gav bort fria julgranar till alla som behövde. Volontärer levererade till och med träden och ställde upp dem i mottagarnas hem för dem som inte kunde.

samhället blir alltför mättat med artificiell eller tro på saker, berättade frivillig Dave Zien Leader Telegram Elizabeth Dohms. handlar om att få tillbaka julen med riktiga julgranar.

Trädgiversna är de enda i regionen som Viktminskning Tabletter visar sin semesteranda:

Altoona-polisen stoppade bilister i staden denna vecka och lämnade skinkor till överraskade förare. För ett år sedan gav polisen bort $ 100 räkningar som hade donerats av en anonym person.

Här vid Leader Telegram Viktminskning Tabletter finns det slutliga siffrorna ännu, Går Man Ner I Vikt men vårt Warm the Children-program hade rekordårsmedel och gav hattar, rockar och vantar för barn i regionen.

De varma semestergesterna fortsätter och fortsätter.

ner: Det slutar aldrig att förvåna hur låga brottslingar kan gå. En Eau Claire man är anklagad för att stjäla paket från invånare främre verandaer efter att ha tappats av en UPS-lastbil under denna högsäsong. förutsatt att du ser en UPS-lastbil som en bra lastbil att följa om du letar efter gratis grejer, sade Eau Claire polisdetektiv Lt. Derek Thomas till Leader Telegram Christena T. O

Det är ledsen, men det är uppenbarligen hur kriminellt sinne fungerar.

upp: Dalton Anderson panik när hans farfar behövde honom mest.

Högskolan i Ladysmith High School arbetade med farfar Daniel Anderson nära Rusk County-samhället när Daniel led en livshotande motorsåg skuren till hans handled, enligt en historia från Leader Telegram Chris Vetter. Dalton tvekade inte. Trots de fria utomhustemperaturerna avlägsnade 18-åring sin skjorta och svepte sin farfar skadade hand med en tourniquet. Hans mormor skakades av hela prövningen, så Dalton tog över och förklarade situationen för akutmottagare på telefonen. Den trösklösa tonåren flaggade sedan ner ambulansen innan han körde sin mormor till ett Eau Claire-sjukhus för att se sin farfar.

Nödarbetare undrade på Dalton composure under tryck, säger tourniquet kan ha sparat sitt farfar liv. Hans mormor är säker på det. gjorde verkligen ett mirakulöst jobb, sade Gwen Anderson om sitt barnbarn.