centrum träning anläggning som inrättades för december öppning

centrum träning anläggning som inrättades för december öppning

HomenewsHeadlinesWather Talk: Idag är temperaturregistreringar hot och coldGFPD undersöker skytte på Sam ClubLocal mamma får 90 dagar i fängelse för dödlig YouTube-stunt tog honom ifrån oss. Slagfamilj talar ut vid dömande för YouTube-skottDrag racing strip rensar zoning hurdleweathersportsHeadlinesUND förbinder Kleven och Kunz på roster för USA Hockey NTDP utvärdering campStephen Argyle tjejer basket förbereder sig för state turneringenMN tjejer basket: Roseau framsteg till semifinalerHometown Star: Nick PrestonVikings att handla för Broncos QB Trevor Siemian att backa upp Kirk CousinsBusinessHeadlinesRed Lake röster för att ta bort Enbridge pipelinesFirst Duluth Trading Co. i norra Dakota sätter öppningsdatum Supermoms NDSU-tjänsteman deltar på nationell händelse ND MDU-resurser firar milstolpar Kan det vara så mycket att ha sojabönor i maj våren? Vad händer? Trichomoniasis och hand-, fot- och munsjukdom Kalifornien vildbränder synliga från yttre rymden SÄLJ DITT HEMETOWN STA RS! Tillbaka till skolan: Är förskola värt kostnaden? Tillbaka till skolan: Doktor varnar lokala föräldrar till idrottare om hjärnans traumaradioHeadlines970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Sgt. Tim Briggeman, Kapt. Jesse Jahner, Kirsten Baesler, Skolesäkerhet i ND, Duluth Trading Company, Produkter som tillverkas i USA, Shane Tibiatowski, Fairway Independent Mortgage970 WDAY på efterfrågan Rob (re) Port (med gästerna Kelly Schmidt och Kevin Cramer) 970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show Dr. Thomas Ambrosio, Nathan Gonzales, Pennsylvaniaval, Kevin Wallevand, Student Walk Out, Jon Krawczynski, Kirk Cousins, Vinyl Records, Sommartid970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Tony Bender, Rex Tillerson Fired, Don Barcome Jr, Curling, Bad Neighborhoods, Cities, Milk, Buttermilk970 WDAY on Demand Rob (re) Port (med gäst Andy Keiser)

TV listningWDAY dealschannelsMore Topicswhere att titta på WDAY xtra

ST. PAUL Ca 60 meter över Cedar och Wabasha gator, spred ett par Bobcats sand över en kyld yta som snart blir Minnesota Wilds träningsbana.

Efter att officiellt leasat ut rymden ovanpå den tidigare Macy-byggnaden i december, är vilden nu bara några månader bort från att flytta in.

‘Vi tittar på en december-tidsram vid denna tidpunkt’, säger Jamie Spencer, vice vd för affärsutveckling för Wild. ‘Vi är inte långt borta.’

Inledningsvis var Wild förväntat att flytta någon gång i november, men Spencer bekräftade att projektet var ungefär en månad eller så bakom schemat på grund av oförutsedda förseningar med byggandet.

Men när Tria Rink äntligen öppnas på taket på Six-Story Treasure Island Center, kommer Wilden äntligen att ha en permanent träningsbana, som inte längre är tvungen att hitta alternativ när det finns en konflikt i Xcel Energy Center.

‘Vi tror att ha en permanent anläggning på plats och att ha spelare och tränare har de bästa bekvämligheterna och att ha det inom fyra kvarter av Xcel Energy Center gör oss till ett ännu bättre lag’, sa Spencer. ‘Vi tror att det här gör oss till en sann utmanare från en Stanley Cup.’

‘Nästan alla lag i ligan’ har en särskild övningsanläggning, noterade Spencer. Han sa att Wild turnerade olika anläggningar över hela ligan under de senaste åren för att få idéer för sitt utrymme.

Bortsett från rinken på taket, kommer Wild också att uppta hela källarnivån på strukturen. Det utrymme, som är cirka 50 000 kvadratmeter, kommer att innehålla en privat parkeringsplats, kontor för huvudtränaren Bruce Boudreau och hans personal, ett nytt omklädningsrum, en spelare lounge, toppmodern vikt rum och en handfull andra bekvämligheter, inklusive en höghastighets godshiss som tar spelare från källaren till taket.

Spencer sa när Wild inte kommer att träna, kommer Tria Rink att vara tillgängligt för samhällsanvändning. Hamline University kommer att använda platsen för hemmamatcher för sina herrarnas och kvinnors hockeylag.

Resten av blocket långa Treasure Island Center kommer att hyra Minnesota Housing Finance Agency, en Walgreens som planerar att öppna nästa månad, Tria Orthopedic Group, Stacked Deck Brewery, St. Paul Police Department och en Tim Horton s.

‘Vi är mer än en träningsbana,’ sa Spencer. ‘Vi är en gemenskapstillgång.’

Spencer sa att det var viktigt för franchisen att träningsanläggningen är i St Paul.

‘Vi kunde inte vara lyckligare att det är i St. Paul, den stad som välkomnade oss för 20 år sedan när vi fick en franchise,’ sa Spencer. ‘Vi är snälla att komma i full cirkel.’

‘Vi tror verkligen att detta kommer att ta oss till nästa nivå som en franchise,’ tillade han. ‘Det sätter verkligen scenen för våra spelare att ha framgång, om det är näringsaspekten, träningsaspekten eller kamratskapsaspekten. Det här projektet är verkligen oöverträffat. ‘Efter att ha officiellt leat ut rymden ovanpå den tidigare Macy-byggnaden i december, är vilden nu bara några månader bort från att flytta in.

‘Vi tittar på en december-tidsram vid denna tidpunkt’, säger Jamie Spencer, vice vd för affärsutveckling för Wild. ‘Vi är inte långt borta.’

Inledningsvis var Wild förväntat att flytta någon gång i november, men Spencer bekräftade att projektet var ungefär en månad eller så bakom schemat på grund av oförutsedda förseningar med byggandet.

Men när Tria Rink äntligen öppnas på taket på Six-Story Treasure Island Center, kommer Wilden äntligen att ha en permanent träningsväg, som inte längre är tvungen att hitta alternativ när det finns en konflikt i Xcel Energy Center.