Chaos Attraction

Chaos Attraction

Danica McKellar spelar Allie Evans, som TM är en målare och en jungfru och ändå höjer henne nu vuxna syskon helt sedan deras föräldrar dog. De TMre super bröt. Båda tjejerna jobbar som tjejer på ett litet hotell, där de skrek om de inte är helt osynliga. Allie blåser det rätt av fladdermusen när hon bokstavligen går in i King Maximilian III i Winshire och börjar erbjuda honom choklad och sy kits som en ursäkt. Han TM överlevde sämre, så inga bekymmer. Hur som helst, systern får en audition på en timme, så Allie säger att hon kan ta itu med slutet på sitt skifte av sig själv. Förutom konungen TMs rum är en total röra och hon är inte färdig när hennes chef kommer upp till tik ut henne och CHRISTMAS FIRING händer med båda tjejerna.

Konung TMs butler Fergus kommer dock att hämta kungen TMs förlorade klocka och överhöra detta, inklusive överhöghet Allie säger förresten, någon lämnade sin klocka på byrået. Fergus och kungen diskuterar den här kameran, och Fergus spårar ner Evans familjes TMs-adress och erbjuder dem för sina problem / klockan att återvända. Allie är för ärlig att acceptera pengar för i stort sett ingenting, men de tjänar honom mulligan gryta och berättar om sina livshistorier om hur Allie väckte två heliga rädsla. Detta ger Fergus tanken att erbjuda Allie ett jobb istället Prinsessan Theodora sprang av en annan governess igen, hon kan få sin egen lägenhet och hembiträde. Vänta, va? Så såklart går hon. Hej, varför inte gå oorthodox med denna anställning, Fergus figurer.

Vid ankomsten till slottet, får Allie omedelbart den snottiga luran av en fröken Wick, som snårar. Vi använder formaliteter här, Fröken Evans, och frågar om hon är bekant med domstolsprotokollet. Hon TMS tittade på Downton Abbey. Allie berättas att hon måste blanda sig i bakgrunden hela tiden, men på något sätt misstänker hon att hon har det bra.

Låt oss träffa prinsessan Theodora, som TMs har ett rykte som en hellion och ställer snöbollar hos människor (och spettbollar på snygga målningar). Allie ställer sig dock direkt tillbaka och kastar senare ornament och landar en direkt på kungen. Theodora kortfattat vill börja ett prankrig, men verkligen vill hon bara bli en jävla barn i stället för prinsessan hela tiden, och Allie är nere med det. De binder också över förlorade mammor, särskilt eftersom det låter som Theodora gör inte TMt ta mycket tid med sin pappa eller hör till sin mamma. När Allie frågar Theodora vad hon vill göra hamnar de i växthuset och letar efter maskar i smutsen.

Vi kan också räkna ut att den mer täppa och kungliga och övergivna Theodora känns, ju mer hon TMs troligen kommer att börja förlora mat under en formell middag. Allie citerar faktiskt den tre andra regeln för att sätta maten tillbaka framför alla. Max är allt, När jag var på universitetet hade vi tre minuters regeln. Min rumskamrat gjorde knappt det. Max är ganska jättefin och bra att defusing. Allie och Theodora spenderar mycket tid på att dekorera och göra kakor (och göra en bråkdel med kakor vid en tidpunkt. Jag antar att matematisk whiz Danica tyckte om det i manuset eller hade det satt i?) Och ett pepparkakaslott och chattar. Theodora föreslår att sätta kronan på trädet och jag TMm alla, Hej, jag har en kronträdstoppare.

Under tiden är King Max vana att rida sin häst på natten och han och Allie brukar hänga och chatta medan han gör det. Han gillar NYC eftersom ingen känner honom där och han står i linje och skriker på som en normal person skulle. Allie är allt, vi borde byta liv. Jag står i linje och skriker dagligen.

Vi TMre sa att Max brukade vara en rolig royal tills hans fru och pappa dog innan han slog 30. Hans fru var kunglig men också rolig att älska, han träffade henne i NYC (på något sätt?) Och de sprang i Niagara Falls istället för att ha en traditionellt kungligt bröllop. Tyvärr för Max, hans kanslerar harper på honom för att gifta sig med Lady Celia i Luxemburg, som jag antar att han förväntades gifta sig vid någon tidpunkt. Max är ungefär lika upphetsad över detta eftersom han skulle vara en resa till tandläkaren. Jag tror att jag kanske går ner på samma väg, säger han och hänvisar till sin far. Vägar ändras hela tiden, säger Allie. Max får sin häst att bokstavligen buga till Allie, hur söt!

Fröken Wick stampar bokstavligen ut på middag när Allie frågar om hon kan äta med personalen. Jag tror inte att någon kommer att missa dig, förutom att du kommer att bli jätteglad, misslyckad. Kanslern är inte heller mycket förtjust i Allie, eftersom han mumlar att de inte sjunger en jullåt (jag skrev inte ner någon) i den ursprungliga tyska. Kanslern bjuder Lady Celia till semestern och Celia går vidare till Theodora om hur hon inte har sett henne eftersom hon var liten. Theodora är allt, Du såg mig månader sedan, och påsken och. Celia ger också Theodora en balettdräkt, som Theodora säger halvhjärtat, Ballett. Min favorit sak. Allie går och är allt, vem är det här? Den hemska damen, min far TM, skulle gifta sig med. Kanslern har redan planerat smekmånaden också. Under tiden frågar Theodora helvetet av Celia och slutar med, Älskar du ens min far? Då går hon ut och när Allie och Max går efter henne, låser hon dem i växthuset. Allie griper en spade för att bryta ett fönster, men Max stoppar henne och är allt jag vet var reservnyckeln är. Han säger i grund och botten att monarkin bara är populär när man gifter sig och har barn. Hon frågar, aren är du tronen? och han är alla, nej, jag sitter bara på den.

Max, Celia och Theodora verkar tillsammans, vilket tydligen är en glädje för den senare. Theodora insisterar på att hänga sin egen hemlagade pinecone prydnad på trädet i stället. Celia besöker Allie och försöker få henne att sätta ett gott ord för henne med Theodora. Senare startar Theodora en snöbollskamp och ganska mycket alla, men Celia och kansleren går med i bland annat Max och vakterna. Förtjusande. Fröcken Wick är helt pelted. Celia tycker att något behöver göras om denna styrelse. Gilla att skicka Theodora till gymnasieskola i åldern 10, a la Three Men and A Little Lady / Sound of Music, tydligen? Allie gör sitt bästa för att plocka Theodora upp om situationen och Theodora önskar att hennes pappa skulle gifta sig med Allie eftersom han agerar som om sig själv. Men när Theodora lyssnar på kansleren insisterar på att Max ger en viss kunglig ring till Celia som förlovningsringen. Under tiden berättar Fergus butlerplattan ut Max att han kan vara ärlig mot honom om den här situationen.

Hur som helst, Theodora inbjuder Allie till en kunglig boll och Max håller med det, och den trevliga kockdame lånar henne en klänning Cinderella-tid! Hennes namn är Helen Claiborne och hon säger att romantik på hennes ålder är ungefär lika stor som en förmörkelse är. Du inser att det finns flera förmörkelser varje år, säger Allie. När det gäller bollen uppträder Allie i en härlig klänning (så mycket för att vara osynlig), får dansa med Max. Celia kräver att dansa med Max. Max danser med Theodora och det är så ADORABLE. Det barnet TM är en riktig vinnare, Hallmark. Celia ber Max Jag vet att du inte gillar mig, men kanske någon gång kommer du igen, så ge mig en chans. Låt TM nu ta en titt på den ringen. Är det otur att se det före förslaget? Tja, vi vet aldrig, för det är inte i lådan och Celia anklagar omedelbart Allie att stjäla det. Hur som helst, som du TMve antagligen gissade, var Theodora den som tog den. Max kommer in och Allie säger att hon (Allie) stal det så Celia och Theodora kan komma igång med en bra start. Max säger rimligen att han bara säger att han hittade den på byråan. Allie lämnar.

Max ger vanligtvis en typ av jultal som även han medger är så tråkigt att alla TMs antagit det för tillfället. Men i år ger han TMs en ny som han vet. TMall förväntar sig ett förlovningsmeddelande, men just nu behöver min dotter sin far, och vi (honom och Celia) förtjänar båda bättre än ett arrangemang. Celia förolämpar Theodora på väg ut. Därefter berättar Max av kansleraren, vilket är välförtjänt.

Vi upptäcker att Allie målade porträtt av alla på slottet även Miss Wick, och det fick henne att se bra ut! och Max och Theodora. (Den senare har Allie i det med henne.) De är supera trevliga målningar, men jag tyckte, Wow, tjej, när hade du tid att måla dem på en vecka, medan du arbetade?

Som Allie står utanför City Hall (väntar på en buss? Shuttle? Vem vet?), Max rider upp till häst och säger att han inte föreslår Celia. Men hur är det med kronan, frågar Allie? Det TMs överlevde tusen år, det kan överleva en tjej från Brooklyn. Också, du hade mig vid sömnadssats. Så Max, Allie och Theodora har en fantastisk återförening, liksom Helen och Fergus eftersom jag antar att de brukade date eller något.

Den här är ganska söt, faktiskt. Theodora och Allie är riktigt vinnande och spunky och söta, Max är en anständig kollega, och trots några plottssvagheter av implausibility var det en ganska bra klocka. Jag vet hur man ska vara en flicka. Det kan vara den värsta komplimangen någonsin. Allie (jag tror? Eller hennes syster?)

New Yorkers är ogenomträngliga för smärta. Max. Vad?

Att inte göra ursäkter, men du är min första kung. Allie

Alla barn är irriterande. Det är deras jobb

Det är en ganska vriden sång. Allie berättar Theodora hur hon och hennes syskon brukade sjunga mormor, kom över en ren.

Jag TMm mer benägna att gifta sig med Santa Claus än din pappa. Allie (vid vilken tidpunkt Theodora är alla, Santa TMs gift).

Jag antar att vi kan airbrush hennes jeans från det sista fotografiet. Theodora visade sig sent till den formella semesterporträtten för att hon gömde Allie TMs schema från henne.