Charlene Kaye Wilmoth

Charlene Kaye Wilmoth

En minnesservice med Rev. Dallas Forren officiating kommer att hållas vid middagstid idag från Tomblyn Funeral Home-kapell med interment att följa i Elkins Memorial Gardens.

I stället för blommor kan donationer göras till First United Methodist Church, 315 Kerens Ave., Elkins, WV 26241, till minne av fru Wilmoth. Tomblyn Funeral Home of Elkins ansvarar för arrangemanget för Charlene Kaye Wilmoth. com.

Charlene Kaye Wilmoth från Gilman Community, Elkins, dog tidigt på morgonen den 8 mars 2016 i Colonial Place i Elkins. Hennes man, Ralph, var vid hennes sida. till middag på Tomblyn Funeral Home i Elkins. En minnesservice med Rev. Dallas Forren officiating kommer att hållas på lunchtid lördag från begravningshuset kapell med interment att följa i Elkins Memorial Gardens.

Charlene Kaye Wilmoth från Gilman Community, Elkins, dog tidigt på morgonen den 8 mars 2016 i Colonial Place i Elkins. Hennes man, Ralph, var vid hennes sida.

Fru Wilmoth föddes den 2 juni 1930 i Newburg, en dotter till sena H. Strader Phares och Lena Meadows Phares.

Den 1 september 1948, i Elkins, giftes hon med Ralph Eugene Wilmoth, en hängiven man av 67 år, som överlever i Elkins.

Överlevande är två döttrar, Mrs. George (Pamela Kaye) Suites i Williamsburg, Va., Och Mrs Ross (Patricia Faye) Heisman of Annapolis, Md .; och två söner, Philip Marc och fru, Cathy, från Fairmont och Paul Michael och fru, Cheryl, från Fairmont. Också överlevande är 10 barnbarn och tre barnbarn, Laurel (Suites) Henshaw och make, Graham, deras barn Madelynne, Emerson och Hannah, Erin Suites, Whitt Suites, Evan Heisman och fru, Morgan, Rachel Heisman, Andrew Wilmoth, Matthew Wilmoth , Gregory Wilmoth och fru, Brittany, Sarah Wilmoth och Emily Wilmoth. Också överlevande är en syster, Tessie Northrup av Seaford, Del .; och flera nischer och brorson.

Förutgående fru Wilmoth i döden var två systrar, Fara Beth Phares och Joan James; och två bröder, K. Marc Phares och Strader W. Phares.

Fru Wilmoth var 1948 examen från Elkins High School. Hon var en hemmafru, en tidigare 4 H-ledare och en Cub Scout och Brownie Scout-ledare. Hon var en aktiv medlem i First United Methodist Church sedan 1942 och medlem av Circle 5 i United Methodist Women. Wilmoth var mest lycklig när hon omges av sina barn, barnbarn och barnbarn, njuter av familjesemester, helgdagar och speciella tillfällen och när man reser med Ralph till många vackra platser. Familjen Wilmoth vill tacka Barbara Carr för den kärleksfulla vård hon gav Kaye under de senaste åren. Vi vill också tacka personalen på Colonial Place för deras medkänsla vård de senaste månaderna och Mountain Hospice för sin omsorg i hennes sista dagar.