Chatham County Line Home till jul

Chatham County Line Home till jul

Chatham County Line är nyligen hemma i Raleigh och färdas för sin sjätte årliga Holiday Ho Ho Down på The Pour House den här fredagskvällen den 19 december. Jackorna, ett sidprojekt av CCL John Teer och Chandler Holt med Roger Gupton från Hotel Lights och Evans Nicholson av Thad Cockrell Band, öppnar showen kl 10.

Biljetter är $ 17 i förskott och $ 20 vid dörren. Är detta verkligen det band som brukade serenade verandaen Sadlack Heroes varje tisdag för tips och smörgåsar? Var är hembyens kärlek nu? Kanske har bandet blivit nytt för att betala i euro. Jag menar inte att bandet inte har ökat sedan dess. Allvarligt har de alltid varit jävla bra på vad de gör och jag har alltid älskat illusionen att stå runt en enda mikrofon. Om du kan springa för showen på semester, så är det säkert att det blir en bra prestanda. Chatham County Line kommer att ha en andra Raleigh spelning den 9 januari, spela 2009 North Carolina Governor Inaugural Ball.

Jag tror att priset är lite brant, men väl värt det. Det stora antalet människor som kommer till The Pour House för att bara dricka och chatta har verkligen skadat mycket tystare visar (Thad Cockrell, Old Habits, etc.) som kunde ha varit en hel del bättre. (Självfallet kan det stora antalet Broughtonites som kommer tillbaka i stan och komma ikapp med varandra också skada detta show.)

Jag gillar att rapportera att jag gick till showen igår kväll. Jag tycker att det var händerna ner årets bästa show. Det var definitivt det roligt att jag hade en show på länge. Jackorna öppnade och rockade. För ett nytt band har de mycket löfte. CCL hade problem med ljud, men det är mer b / c av den enorma publiken till hands.

Hightlight var Stillhouse / CCL sylt i slutet. Mängden tunna ut lite och dysen svikade kvar för att njuta av en fantastisk uppsättning. $ 20 var affären för 3 uppsättningar bra originalmusik.