Chelsea Handler delar topless foto från semester skidresa

Chelsea Handler delar topless foto från semester skidresa

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

‘Jag förlorade chunk på berget’, stjärnan captioned ett Instagram foto som visade henne stå på ett snöigt berg letar efter hund Chunk. Bilden visar att hon bär en hjälm, ryggsäck och skidbyxor men ingen skjorta.

Fans av stjärnan vet att hon har en förkärlek för att gå topless. De 37 år gamla filmade nakna duschscenerna med stjärnor som Sandra Bullock och Conan O ‘Brien för hennes pratshow’ Chelsea recently. ‘I augusti delade ett toplöst foto av sig själv för att främja den sista episoden av hennes sena nattgabfest.

Chelsea Handler postar ett toplöst foto på sociala medier från sin semestersemester. (Chelsea Handler via twitter)

Handler fick ännu mer uppmärksamhet två månader senare för att lägga en sida vid sida ett toplöst foto av rysk president Vladimir Putin och sig själv på häst.

‘Allt som en man kan göra, en kvinna har rätt att göra bättre. Kremlin,’ stjärnan påskyndade fotot på Instagram, vilket snabbt gick viralt.

Efter att Instagram tog bilden, skickade Handler det igen, tillsammans med ett meddelande som protesterade mot dess radering.

‘Om instagram tar det ner igen säger du Vladimir Putin Har fler första ändringsrättigheter än jag. Prata med dina chefer, ‘skrev hon, för att bara få bilden att dra ner igen.