Cheryl Prudham fängslade för att stjäla pengar från parkeringsparametrar

Cheryl Prudham fängslade för att stjäla pengar från parkeringsparametrar

Ex partner till Benefits Cheryl Prudham har blivit fängslad för att stjäla pengar från meter på parkeringsplatser medan han arbetar som penningkollektor.

Mamma av 12 Cheryl berodde också på att bli dömd för hantering av stulen men en tv-länk till Warrington Crown Court i Cheshire, där hon bor nu, kunde inte etableras.

Hon betalade en avgift för en 14 dagars semester till Menorca i Spanien för hennes dåvarande partner Robert Prudham och nio av hennes barn med några stulna pengar dagen efter att han avgick från sitt jobb.

Semestern, som hon betalade till, var den exklusiva semesterorten Victoria Playa i Santo Tomas, som flyger från Gatwick Airport den 16 maj 2014.

Robert Prudham, Milton Street, Maidstone, medgav stöld från Meteor Parking Ltd mellan 4 januari och 12 februari 2014 och bedrägerier.

Domare Adele Williams sade att han brutit mot en betydande hög grad av förtroende i hans arbetsgivare.

Han hade också begått ytterligare brott efter att ha åsidosatt sina frihetsbehållanden som ålagts honom.

Maidstone Crown Court hörde tatuerade Prudham, 33, begick bedrägeri när han fick jobbet som penningkollektor genom att göra en falsk deklaration till Red Eagle Recruitment Specialist att han var av god karaktär och inte hade några straffrättsliga domar.

Han har faktiskt 18 föregångare för 29 brott.

Åklagare Oliver Doherty sade att ha fått jobb genom bedrägeri, Prudham, även känd som Ring, började arbeta för Vinci Services.

Han och en annan anställd samlade främst mynt, men det upptäcktes att anteckningar om totalt hade gått saknas från parkeringsplatser.

De i Kent inkluderade Borough Green, Chatham, Hildenborough, Longfield, Maidstone East, Meopham, Rainham, Sevenoaks, Staplehurst, Fremlin Walk, Maidstone och Darent Valley Hospital.

Mr Doherty sa att det upptäcktes att det fanns en stor brist på insamlade pengar.

Han kunde stjäla eftersom kassan hade en gammal säkerhetsanordning monterad och lätt skulle kunna inaktiveras.

var hur han fick pengarna ut att tippa lådan upp och ner och tippa pengar ut ur det, sa herr Doherty.

Undersökare upptäckte också att Cheryl Prudham hade betalat för den dyra familjesemestern med vanliga inlåning med Thomas Cook i Sittingbourne.

Mr Doherty sade sedan att ha begått brott, hade Robert Prudham dömts för att trakassera sin ex partner, liksom butikshiftning.

Cheryl Prudham, av Grasmere Avenue, Warrington, Cheshire, kommer nu att dömas i morgon.

Hennes ärade domare Adele Williams.

Den 34-årige mamman, som bott i Gravesend och Teynham, fick fördelarna titeln efter raking på mer än ett år och köpte överdådiga presenter till sina barn.

Eve George försvarade, sade att Prudham sedan flyttat till Manchester och över ett nytt blad Han var i ett nytt förhållande och hade fått ett jobb som en packare med Kelloggs, spannmålsselskapet.

Fröken George sade att Prudham, som har sex barn med Cheryl, inte hade begått några brott efter att ha flyttat.

Men sade domare Williams: begått brott vid borgen till denna domstol. Han har fortsatt att begå brott och hans svar på samhällsuppdrag har varit misslyckat.

Fördömande dom sade domaren: var avsiktlig oärlighet från din sida. Du har en dålig rekord för alla typer av brott, särskilt för stöld och annan oärlighet.