Cheryl Prudham spärrade fängelse efter att ha hanterat kontanter som var stulna från parkeringsplats

Cheryl Prudham spärrade fängelse efter att ha hanterat kontanter som var stulna från parkeringsplatser

Hon dömdes till fyra månaders fängelse i två år med ett 35-dagars rehabiliteringsaktivitetskrav.

En domare berättade för Prudham, som dök upp på Maidstone Crown Court genom tv-länk till Warrington Crown Court i Cheshire, där hon bor nu: Brott var i min dom motiverad av girighet från din sida.

Domstolen hörde Prudham, 35, betalade en avgift för den 14-dagars semester till Menorca i Spanien för hennes dåvarande partner och nio av hennes barn med några stulna pengar dagen efter att han avgick från sitt jobb.

Semestern, som hon betalade var till Victoria Playa i Santo Tomas, som flyger från Gatwick Airport den 16 maj 2014.

Robert Prudham, tidigare av Milton Street, Maidstone, fängslades i 14 månader på måndagen efter att ha tillåtit att stjäla från Meteor Parking Ltd mellan 4 januari och 12 februari 2014 och bedrägerier.

Tattooed Prudham, 33, fick jobbet som penningkollektor genom att göra en falsk deklaration till Red Eagle Recruitment Specialist, att han var av god karaktär och inte hade några straffrättsliga domar, då han hade 18 tidigare domstolsmöten för 29 brott.

Han stal mynt och anteckningar från stationens parkeringsplatser i Borough Green, Chatham,

Hildenborough, Longfield, Maidstone East, Meopham, Rainham, Sevenoaks, Staplehurst, Orpington och parkeringsplatser vid Fremlin Walk i Maidstone och Darent Valley Hospital.

Undersökare upptäckte också att Cheryl Prudham hade betalat för den dyra familjesemestern med vanliga inlåning på Thomson i Sittingbourne.

Sedan han begått brotten hade Robert Prudham dömts för att trakassera sin ex partner, liksom butikshiftning.

Cheryl Prudham, 34, av Grasmere Avenue, Warrington, Cheshire, som bott i Gravesend och Teynham, fick fördelarna titeln efter raking på mer än ett år och köpte överdådiga presenter till sina barn.

Åklagaren Emma Shafton sa att modern först hävdade att hon hade sparat pengarna och var ovillig att tillåta polis tillgång till hennes bankkonton.

Hon hade åtta tidigare dömanden för 10 brott, inklusive shoplifting, skrämmande ett vittne och innehar en bladen artikel på en allmän plats. Hennes sista övertygelse 2004 var att ha cannabis.

Philip Sinclair, försvarande, sa att Prudham var i ett missbrukande förhållande med sin dåvarande partner, till vilken hon inte var gift vid tidpunkten för brott. De hade sex barn tillsammans.

var ett missbrukande förhållande nästan från början, sa han. kunde inte lämna den. Hon gjorde ett antal klagomål till polisen, men olika övergrepp drivs aldrig.

Han tog hem mycket pengar, till stor del i mynt, hon visste att den var stulen. Hon panikade. Hon betalade för semestern själv. Han bidrog ingenting till det.

kosta nästan hon hade betalat vid tidpunkten för brottet. Hon kunde ta anställning som arbetare 12 timmar om dagen som vårdgivare. Hon har nu förlorat det jobbet.

var orolig över de stulna pengarna i huset och visste vad hon skulle göra, och hon fick dumt ut av balansen för semestern.

Han tog hem mycket pengar, till stor del i mynt, hon visste att den var stulen. Hon panikade. Hon betalade för semestern själv. Han bidrog inte till det ‘Philip Sinclair

Herr Sinclair sade att Prudham ville ha möjlighet att prata med domaren för att säga hur skäms hon var och ville dyrt betala tillbaka pengarna.

Eftersom hon hade barn under fyra år, inklusive tvillingar i åldern tre, kunde hon inte ta upp heltidsanställning. Hon tjänade några pengar på eBay med en möbelaffär.

Brott är en avvikelse, säger Sinclair. är en bra mamma. Den enda anledningen till att sociala tjänster någonsin var inblandade i denna familj var på grund av Robert Prudhams närvaro.

gör nu mycket bra. Hon presenterar som en mogen och förnuftig ung dam som skämmar sig djupt. Det här är en still ung kvinna som inte behöver sätta i omedelbar vårdnad.

Upphängande mening kan markera allvaret av detta brott och ge henne möjlighet att ta hand om sin familj och bygga upp sitt liv efter det missbrukande förhållandet med Prudham.