Oregon kvinna kommer att försöka för hennes femte ‘Jeopardy

Oregon kvinna kommer att försöka för hennes femte ‘Jeopardy

Hon kanske inte närmar sig Ken Jennings Viktminskning Tabletter territorium, men Rachel Lindgren i Bend, Oregon, är på ‘Jeopardy!’ rulla. Lindgren, en brandutkik, har hittills vunnit fyra matcher och har hittills rekord totalt 65,199 dollar i vinster.

På torsdagens show ser vi om Lindgrens vinnande strejk kommer att fortsätta. Som Bend Bulletin rapporterade spelade 26-åringen hennes ‘Jeopardy!’ -spel tillbaka i oktober.

I en video som publicerades på YouTube sa Trebek att han under sin semesterhelgdag hade Gå Ner I Vikt Snabbt kirurgi för subderalt hematom, blodproppar i hjärnan som berodde på ett fall Trebek led några månader tidigare.

Trebek sa i videon att hans prognos är ‘utmärkt’ Går Man Ner I Vikt och att han förväntade sig att tapa nya ‘Jeopardy!’ episoder snart.

På torsdagspasset möter den återstående mästaren Lindgren två nya konkurrenter, Rosie Jonker, en litterär agent från New York City och Jeff Machusko, en dataanalysist från Centennial, Colorado.

‘Jeopardy!’ började sin 34: e säsong i syndikering i september och enligt klockans pressmaterial tittades det av 23 miljoner tittare varje vecka.

Sedan Lindgren började vinna, rapporterar Bend Bulletin att hon hört från tittare som bland annat erbjuder flyginstruktion och föreslår äktenskap.

Bland de som applåderar Lindgrens prestation är Oregon Senator Ron Wyden, som tweeted om hennes spring i klassisk ‘Jeopardy!’ Svar och fråga mode.