Organisera hackar för din semesterinredning

Organisera hackar för din semesterinredning

Doering rekommenderar att du lägger tillbaka den i sin ursprungliga låda. Om du har problem med att passa in igen, investera i ett par ratchetband från din lokala maskinvaruhandel och använd dem för att cinch trädet tills det Går Man Ner I Vikt är tillräckligt litet för att bekvämt passa in i lådan.

Om du inte har sparat din lådan, använd cinching-metoden och vrid trädet i ett gammalt ark innan du lagrar det i ditt garage eller vind

För träd med misslyckande lampor, överväg att skära av dessa delar av ljuset (efter att ha kopplat ur trädet, förstås) och lägger till en ny lampa nästa år.

Doering föreslår att kategorisera prydnadsföremål och små inredningar efter rum.

Wrap varje objekt i en pappershandduk för att hålla dem separerade snarare än att investera i dyra prydnadslådor.

Det är inte Går Man Ner I Vikt nödvändigt att behålla de ursprungliga lådorna för ornament, såvida de inte är samlarobjekt. Dessa lådor, förklarar Doering, tar upp utrymme.

Billiga behållare för att lagra prydnadshakar kan köpas på lokala dollaraffärer.

Köp billiga 18 gallon badkar och tilldela en badkar per rum.

Märkning är nyckeln! Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Doering säger att etikettmakare är bra, men om du lagrar badkar i ett garage, vinden eller utsidan, kommer klistermärkenna inte att hålla sig bra i värme. Eller, för den mest kostnadseffektiva metoden, använd bra gammalt band och en Sharpie.

För hemlagring, överväg att använda utrymmet under sängar eller skåp som är obekväma att nå dagligen, till exempel utrymmet ovanför ditt kylskåp.

Om du har dekorationer du inte använde i år, överväga att donera dessa objekt eller kasta dem bort.

Denna historia skrevs ursprungligen av WFLA, en Nexstar-bidragande station.

Dela det här: Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster)