Orkestertrumpeter stormar av scenen i protest mot utövarens GOP-kommentarer

Orkestertrumpeter stormar av scenen i protest mot utövarens GOP-kommentarer

Uppnådd via Gå Ner ett Kilo I Veckan telefon måndagsmorgon förklarade Laureano att han redan var arg att Wainwright utförandet av de Nej tidigare i utställningen, också den ursprungliga franska Gå Ner ett Kilo I Veckan versionen av Holy Night.

Sångaren gjorde ljuset av den obekväma franska till engelska bokstavliga översättningen av låten (han fastnade på franska texterna), och han verkade ha en smula avstängd för att behöva sjunga det alls och Går Man Ner I Vikt säga att kraven för denna kvällsföreställning var jag var tvungen att göra en julsång. Konserten såldes under det här året semesterprogrammering.

Kvällen var redan för snarkig, sa Laureano. Så vid den tiden som Wainwright kom till det politiska samtalet, satt trumpetern, blev han oerhört självgiven.

en arg man som verkar ha livet alla uteställda, inte den typ av kille vi behöver se efter för filosofi, sa han. fann att den var bortom den bleka av vad den kvällen skulle handla om. Det var en tid på året vi skulle alla komma ihop.

En stor del av publiken förenade sig faktiskt efter att Wainwright avslutade sjunger till en stad och gav honom den enda mitten av stående ovation på natten.