Orlando området kan förvänta sig upptagen Thanksgiving resa vecka

Orlando området kan förvänta sig upptagen Thanksgiving resa vecka

Thanksgiving är en tid för traditioner: att titta på stora fotbollsspel, äta hemlagad pumpa paj och, naturligtvis, varaktig resa huvudvärk och trafik snabbare.

Några 2,3 miljoner floridianer förväntas resa mellan onsdag och söndag, enligt en AAA-prognos.

Omkring 46 miljoner amerikaner kommer att vara på väg Går Man Ner I Vikt eller i luften att komma till deras semestermål de mest resenärer som slår vägen sedan 2007 och en ökning med 4,2 procent från senaste Thanksgiving, AAA sagt.

Abraham Pizam, dekan vid University of Central Florida s Rosen College of Hospitality Management, sa att hotellbranschens tjänstemän är optimistiska att de får få lediga platser under kommande Gå Ner I Vikt Snabbt högsäsong.

Orlando International Airport tjänstemän förväntar sig också en ökning jämfört med förra året, vilket utgjorde en ökning med 3,4 procent för semesterperioden som börjar torsdag och slutar 2 december.

Flygresor till Thanksgiving-resor har ökat drygt 1 procent i år, enligt Airlines Reporting Corp., som behandlar flygbiljettransaktioner.

Genomsnittliga flygbiljettpriser i år nådde $ 307,52, inklusive avgifter och skatter, enligt bolaget.

Söndagen efter Thanksgiving, nov.

‘Stigningen i resenärer kommer som amerikaner växer mer optimistiska om framtiden’, säger AAA-talesman Mark Jenkins i en release. ‘Fallande gaspriser och förbättringar i flera viktiga ekonomiska faktorer, inklusive sysselsättning. Och disponibel inkomst ökar konsumenternas förtroende och viljan att resa.’

AAA: s nationella uppskattningar är baserade på antalet personer som förväntas resa 50 miles eller mer för sin semester. Den genomsnittliga distans som reste till Thanksgiving kommer att vara 549 miles rundresa.

Av de resenärer i Florida säger AAA-tjänstemän att 2,1 miljoner kommer att resa med bil, 172 500 kommer att resa med flyg och 88 116 personer tar en annan typ av transport.

Bränslepriserna är en av de största faktorerna i varför fler Floridians kan resa i år, enligt AAA.

Priserna på pumpen är de lägsta de har varit på fyra år, med genomsnittliga bränslepriser på 2,83 USD i Sunshine State, ner 50 cent en gallon från samma tid i fjol.

Orlando medelvärden är ännu lägre på 2,78 dollar per gallon, enligt AAA: s dagliga bränslemätare rapport.

‘Den dramatiska rabatten på pumpen är en välkomstgåva för resenärer som de går in i en upptagen semesterresa,’ sa Jenkins. ‘Lägre priser betyder ökad disponibel inkomst, Gå Ner ett Kilo I Veckan vilket gör att familjer kan skära ut mer pengar från hushållsbudgetar för att resa denna Thanksgiving.’

När fler resenärer går ut för Thanksgiving-festivaler, har brottsbekämpning, inklusive Orange County Sheriff’s Office, redan börjat ökad efterlevnad för säkerhetsbältesöverträdelser och övervakning av allmän förarsäkerhet.