Orlando Sentinel

Orlando Sentinel

21, 2016 ‘>> FHP: Gå Ner I Vikt Snabbt Två döda efter smutscykel förlorar kontroll, träffar fotgängareTvå människor är döda efter att en smutscykel slog en fotgängarlördag i Pine Hills, enligt Florida Highway Patrol. En grupp motorcyklister och ATV-ryttare 19, 2016 ‘>> OPD: Man sköt av 2 officerare dör En man Går Man Ner I Vikt sköt av två Orlando poliser Måndag kväll har dött, säger tjänstemän. på Courtney Landing lägenhetskomplex i sydöstra Orlando. Tjänstemän ringde till komplexet på Swissco Drive, precis utanför Lee Vista. 15, 2016 ‘>> Deputerade: Man sköt under lossning av apparater från lådbilen En 21-årig man sköts i benet torsdag medan han lossade apparater från en lådofordon i Orlando, enligt apostlarna i Orange County. 4, 2015 ‘>> Polis: Man sköt två gånger i Orlando lägenhetskomplex En man sköts två gånger i benet tidigare i kväll vid en Orlando lägenhet komplex, enligt polisen. Smith Street, som ligger strax väster om South John Young Parkway, enligt Robert Robert Terrell. Offret var. 28, 2015 ‘>> Deputerade söker efter en bortstående autistiska tonåring senast såg Orlando homeOrange County-suppleanter letar efter en 18-årig autistisk tonåring senast såg han hemifrån i Orlando på lördagskväll. Till fots, enligt Orange County Sheriff Office. 28, 2015 ‘>> FHP: Fotgängare slog ihjäl i Orange County slog och körde En fotgängare slogs och dödades i en Orange County hit och körde lördagskväll enligt Florida Highway Patrol. Troopers letar efter hit och kör. 27, 2015 ‘>> Florida Planned Parenthood erbjuder kondoleanser, trygghet i samband med Colorado-skytte. Det dödliga Colorado Planned Parenthood-skottet som utvecklades fredag ​​eftermiddag ledde till kondoleanser och försäkran från Florida Alliance of Planned Parenthood Affiliates.’ Vårt högsta prioritet är vår patients säkerhet och personal. Situationen i Colorado är tragisk, och våra hjärtan går ut till. 9, 2015 ‘>> Följ med Sentinel-reportrar för livechats om Orlando polis och användning av Gå Ner ett Kilo I Veckan våldThe Orlando Police Department och dess användning av våld var föremål för en 10 månaders utredning av Orlando Sentinel. Gå med i reportrarna Rene Stutzman och Charles Minshew for live chats om vad de hittat. Rene och Charles bjuder in läsare att ställa frågor om och diskutera resultaten.