Ornamenten lyser i STARworks försäljning

Ornamenten lyser i STARworks försäljning

STARworks STARworks Galleri, 100 Russell Gå Ner ett Kilo I Veckan Drive, Star, kommer att dekoreras under högsäsong med mer än 2.500 färgglada handgjorda glas- och keramikprydnader på lördag dec. Ornaments är handgjorda av STARworks artister, praktikanter och Gå Ner I Vikt Snabbt bosatta artister och kommer in alla storlekar, former och färger.

STARworks Clay Studio-konstnärer har skapat keramiska kristallina smycken i nya färger i år. Gå Ner I Vikt Snabbt Förutom de välkända bollformerna har STARworks glasblåsare tagit tillbaka den populära stjärnornas prydnad i nya färger för denna semestersäsong och gott om godisstickor och istappar.

Glas- och keramikartikerna på STARworks har också skapat ornament och semesterartiklar för STARworks Signature Series, som skapas på egen gång, är unika och i begränsad mängd.

STARworks är ett projekt av Central Park NC, en ideell organisation som syftar till att förbättra ekonomin i regionen genom att fokusera på hållbar användning av naturliga och kulturella resurser. Intäkter från prydnadsförsäljningen hjälper till att finansiera STARworks-program, inklusive högskolans glasblåsningsprogram.