Ost bestar Mac i Thanksgiving kalkon förlåtelse

Ost bestar Mac i Thanksgiving kalkon förlåtelse

President Barack Obama på onsdag förlåtit en kalkon med namnet ost för att markera landets Thanksgiving-helgdag på torsdag när rostad kalkon är den traditionella huvudrätten.

Obama, i en lätthjärtad ceremoni före en liten grupp av vita husbesökare, sade att förlåtande ost skulle vara den ‘mest talade om verkställande åtgärd’ han har tagit denna månad.

Obamas kommentarer, som hänvisade till hans tillkännagivande förra Gå Ner I Vikt Snabbt veckan Gå Ner I Vikt Snabbt om att han skulle vidta åtgärder för att skjuta upp utvisning för miljontals illegala invandrare, drog skratt från publiken.

Även om ost ensam är den nationella tacksägelsen Turkiet, kommer han att vara ansluten till Mac på Morven Parks Turkiet Hill, det tidigare hemmet Gå Ner I Vikt Snabbt för en Virginia Governor. Där kommer de två fåglarna att ha en form av amnesti, sade presidenten. kalkoner sedan 1800-talet. Från och med 2012 har toppkalkonvalet valts med en allmän omröstning.

Mac och ost är män födda i juli som haglar från Cooper Farms i Oakwood, Ohio.

Mac är en ‘fjäderskakare’ som väger i 47 pund och skryter med en melodisk gobble som har en antydan av bluegrass, sa TeamMac-supportrar inom Vita huset.

Ost är en ‘grand champion’ som väger in på 49 pounds och har en gobble som lyckas vara både romantisk och har en landring, sade TeamCheese White House aides.

Ordföranden för National Turkey Federation, Gary Cooper av Ft. Återhämtning, Ohio, var vid förgörelsens ceremoni tillsammans med sju familjemedlemmar. Cooper s son lyfte Mac och ost utan antibiotika.

Mac och ost kommer nu lämna sitt rum på det posh Willard InterContinental Hotel nära Vita huset, där de väntade på deras öde, och reser till gården i Leesburg, Virginia, där de kommer att få besökare.

Två ytterligare kalkoner presenterades för den första familjen av Jaindls Turkiska gård i Pennsylvania. De fåglarna kommer att doneras till en matbank i Washington-området för semestern.