Oxbow Landing nära slutförandet

Oxbow Landing nära slutförandet

Stadens ombyggnadskommission ligger nära att slutföra försäljningen av det sista paketet i Oxbow Landing-utvecklingen, som redan är hem till ett hotell, restaurang och bryggeri.

En överenskommelse om det senaste 4,4 hektarspartiet skulle kunna vara på dagordningen för kommissionen den 19 juli, enligt Phil Taillon, verkställande direktör för planering och utveckling för staden. Han sa att sajten skulle Gå Ner I Vikt Snabbt Ner ett Kilo I Veckan kunna användas för ett kontorskomplex som liknar en annan som för närvarande är under uppbyggnad vid utvecklingen, men med en detaljhandelskomponent som kan innebära restauranger på första våningen.

Redevelopment Commission lärt sig att Holiday Inn Express Suites överensstämmer med planen för Gateways Redevelopment Area med några villkor. Oxbow Landing ligger inom gränserna för Gateways-området. Arbetet kunde börja på hotellplatsen inom de närmaste 30 dagarna, sa Taillon.

Holiday Inn-projektet på 11,5 miljoner dollar behöver fortfarande få en utvecklingsvariant för att det ska kunna ha fyra historier och en anpassning måste göras till platsplanen för utformningen av vissa handikapprum.

Hotellet kommer att bli den andra i Oxbow Landings, gå med i en Hampton Inn. Taillon sa att han förväntade sig att Hampton Inn skulle öppna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i augusti om inte tidigare.

Förutom Hampton Hotel, är en tre våning, klass A professionell kontorsbyggnad som ägs av ATG Real Estate Development, LLC., För närvarande under uppbyggnad och kan eventuellt öppnas senast den 1 september. Redan öppnas är Buffalo Wild Wings och Byway Brewing Co brewpub.

Mer än 150 personer förväntas vara anställda i byggandet av 113-rums Holiday Inn-hotellet som kommer att ägas av Hammond Hospitality, LLC. När det är klart förväntas cirka 20 till 25 personer vara anställda på hotellet.

Oxbow Landing ligger på 23 acre platsen av tidigare River Park Apartments längs Kennedy Avenue strax söder om Interstate 80/94. Komplexet plågades med brott och i dåligt skick när Hammond Redevelopment Commission förvärvade det i februari 2006 som en del av en plan på 20 miljoner dollar för att utveckla området.